Зростання інтересу до Японії, її історії та культурі, важливою частиною якої є мистецтво сусі, обумовив виникнення в останні роки цілого ряду вітчизняних ресторанів, гідно представляють японську кухню.
Як і всього японського, кухні Країни Висхідного Сонця притаманні символізм і багатогранність, глибокий філософський зміст в будь-якому аспекті – поняття «дрібниця» чужа японцям.
Як саме мистецтво сусі, обслуговування японського сегмента ресторанного ринку не терпить легковажності, мінливості, зобов’язує до серйозного відношення, стабільності, поваги і відповідальності перед партнерами і клієнтами.
Ці критерії лягли в фундамент концепції компанії «Хоши» – першого спеціалізованого вітчизняного сусі-оператора.
Наше завдання – надати комплекс послуг, продуктів і товарів для професіоналів: шеф-кухарів, керівників і служб постачання ресторанів японської кухні.
Наша пропозиція розроблено і сформовано на основі аналізу розвитку ринку сусі в Україні. Сьогодні це тільки початок. Надалі ми сподіваємося на вашу допомогу в доповненні і розширенні асортименту «Хоши».
У нашій особі ви отримуєте:
- постійну наявність усього асортименту товарів;
- стабільний запас на складах компанії;
- повний супровід товарів документами МОЗ і сертифікуючих органів;
- зручні і гнучкі умови співпраці для професіоналів;
- безкоштовну доставку по Києву.
Упевнений, нас чекає довгострокове і взаємовигідне співробітництво.
З повагою,
Генеральний директор компанії «Хоши»
Федір Дубовой